REX-ART KFT.

Zászlókészítés, Zászlógyártás

Kérésedre vállaljuk a világ összes országának, közigazgatási egységek és nemzetközi szervezetek zászlóinak, de akár sportszövetségek, céges vagy reklámzászlók gyártását is. Az országzászlók és nemzetek zászlóinál garantáljuk a pontos és aktuális megjelenítést, folyamatosan egyeztetve az egyetlen zászlómúzeum alapítójával és vezetőjével, Balogh Lászlóval, a Külügyminisztériummal és a Nagykövetségekkel is.
Külön kiemelném, hogy cégünk az országok zászlóinak bérlését is lehetővé teszi, amit a kölcsönzés menüpontra kattintva érhetsz el.

Digitális nyomtatás

Főként digitális nyomtatási eljárással ( nagy tételszám esetén szitázással ) készítjük zászlóinkat, reklámhordozóinkat, többféle alapanyagra, kül- és beltérre egyaránt. Készíthetünk neked a nemzetek zászlóin kívül, céged logójával ellátott asztali zászlót, de a
már jól ismert strandzászlót (beach flag, bow flag) is. DE! Amennyiben nincs kész grafikád, csak egy megálmodott ötlet, akkor is jelentkezz, (először inkább telefonon) mert meg fogjuk találni a megoldást.

Kölcsönzés

Mind amellett, hogy a vásárlásnál jóval költséghatékonyabb megoldás, tapasztalatból ítélve úgy gondoljuk, hogy legyen az, sportesemény vagy egy kiemelt fontosságú, protokoll rendezvény, megoldást jelent a külföldi vendégek megtisztelését illetően, ami egyben „csak” egy kedves gesztus is lehet. Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy az ország legnagyobb készletét tudjuk nyújtani kölcsönzésre, a nemzetek zászlóira vonatkozóan. Naprakészen követjük az esetleges változásokat, teljes garanciát vállalunk a pontos megjelenítésre. A zászlók bérbeadását 3. minőségi kategória szerint osztályozzuk, így az esemény fontosságát megítélve Te döntheted el, hogy melyiket választod. Zászlóinkat a nemzetközileg is elfogadott 200x100 cm-es méretben kölcsönözheted. A zászlót „csak úgy magában”, rúdra szerelten (a rúd 2,5 m) és zászlótalppal együtt is bérelheted. Amennyiben erre a szolgáltatásunkra lenne szükséged, abban az esetben mindenféleképpen keress meg minket telefonos elérhetőségeinken, egyeztetés céljából.

Hímzőműhely és munkafelvétel:
1077 Budapest, Rottenbiller utca 3.
Bejárat a Garay utcából.

Elérhetőségek:

  • REX-ART KFT.
  • 1192, Budapest Géza utca 5.
  • +36 70 6463334
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

QR-Code

 

Zászlókészítés, Zászlógyártás, Digitális nyomtatás, Zászló kölcsönzés, Zászló bérlés

Lépjen kapcsolatba ezzel a céggel

captcha
Reload